Το βελτιωμένο Audi SQ7 της ABT είναι ένας diesel SUV-τέρας!

Η γερμανική βελτιωτική φίρμα της ΑΒΤ δημιουργεί ένα πραγματικά εντυπωσιακό SUV, με τονισμένη εμφάνιση, περισσότερα άλογα από τον V8 diesel κινητήρα του, αλλά και ακόμη πιο πολυτελές εσωτερικό.

Ειδικά για την εμφάνιση, η ABT προσφέρει στο Audi SQ7 ένα υπέρ-πλήρες εξωτερικό πακέτο το οποίο αποτελείται από πιο τονισμένους προφυλακτήρες, «φουσκωμένα» φτερά, νέο πίσω διαχύτη και αεροτομή, πλαϊνές ποδιές και carbon εμπρόσθια γρίλια και εξατμίσεις.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και μαζί με τη χαμηλωμένη ανάρτηση αλλά και τους 22 ιντσών τροχούς, καταφέρνει να φέρει και πιο κοντά στο έδαφος το SQ7, τονίζοντας περαιτέρω την παρουσία του.

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό, η ABT το ντύνει με νέα δέρμα, προσθέτει ανθρακονημάτινες επενδύσεις στο ταμπλό, την κονσόλα και το τιμόνι, ενώ ολοκληρώνει τις επεμβάσεις της και με νέα πατάκια.


Προχωρώντας στον κινητήρα, μέσω ενός νέου «εγκεφάλου» η ABT προσδίδει στο 4λιτρο V8 diesel μοτέρ της Audi επιπλέον 85 άλογα ισχύος και 520 συνολικά, με +70 Nm ροπής (970 Nm). Η αναβάθμιση αυτή μειώνει το 0-100 χλμ./ώρα κατά 0,2 δλ. και πλέον το βελτιωμένο SQ7 απαιτεί μόνο 4,6 δλ.
TAG