Τα πρώτα επίσημα σχέδια του νέου 7θέσιου SUV της Jeep

Διέρρευσαν στο διαδίκτυο τα πρώτα επίσημα σχέδια του νέου 7θέσιου SUV της Jeep που θα κάνει το ντεμπούτο του σε πρωτότυπη μορφή την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάη στην Κίνα.

Το νέο Jeep αναμένεται να ονομαστεί «Yuntu», που σημαίνει «σύννεφο» στα κινέζικα, χωρίς πάντως προς το παρόν να γνωρίζουμε αν εκτός του πρωτότυπου, ονομαστεί έτσι και το μοντέλο παραγωγής.

Με βάση λοιπόν τα πρώτα σχέδια βλέπουμε ότι το νέο μοντέλο της Jeep θα χαρακτηριστεί από το τετραγωνισμένο του μεν αμάξωμα, το οποίο όμως θα έχει και αρκετά μοντέρνα στοιχεία, όπως τα λεπτά φώτα εμπρός-πίσω και οι πολλές «νευρώσεις».

Γενναιόδωρη φαίνεται και η απόσταση από το έδαφος, ενώ οι τροχοί θα φέρουν off road ελαστικά, ώστε μαζί και με τις «ποδιές» χαμηλά στους προφυλακτήρες να τονίσουν και τον εκτός δρόμου χαρακτήρα του πρωτότυπου.

Ξεχωριστά στοιχεία της υπόστασης του πρωτότυπου αναμένεται να είναι και οι αντικριστά ανοιγόμενες πλαϊνές πόρτες, αλλά και η πίσω πόρτα που ανοίγει σε δύο τμήματα.


Σε κάθε περίπτωση, το πρωτότυπο θα έχει 7 θέσεις στο εσωτερικό του και πλέον, αναμένουμε από τη Jeep να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί λίγο πριν την επίσημη πρώτη του στις 19 Απριλίου στη Σανγκάη.
TAG