Αυτό το βελτιωμένο Audi R8 Spyder είναι πραγματικά πολύ επιθετικό!

Για αυτούς που θέλουν να προσφέρουν μια ακόμη πιο μοναδική εμφάνιση στο έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό Audi R8 V10 Spyder, η γερμανική Fostla προσφέρει ένα νέο πακέτο βελτίωσης που του αναβαθμίζει όλα του τα χαρακτηριστικά.

Αρχικά και σε ό,τι αφορά στον κινητήρα, με την τοποθέτηση ενός φίλτρου της BMC, προγράμματος από την PP-Performance και νέας εξάτμισης, η Fostla αυξάνει την ισχύ του 5,2 λίτρων ατμοσφαιρικού V10 κινητήρα του R8 Spyder από τα 525 στα 620 άλογα.

Στη συνέχεια, όλο το αμάξωμα έχει «ντυθεί» με μια ματ χρυσή-χρωμίου μεμβράνη βινυλίου, ενώ τα παράθυρα και τα πίσω φώτα είναι φιμέ. Η τελική πινελιά δίνεται με τις μαύρες γυαλιστερές ζάντες.

Αλλαγμένη πάντως είναι και η ανάρτηση, αφού η Fostla τοποθετεί ένα νέο σετ πιο σπορ ελατηρίων από την KW, που φέρνουν ακόμη πιο κοντά στην άσφαλτο το «ανοιχτό» Audi R8.


Σε ό,τι αφορά τέλος στο κόστος των παραπάνω, για την αναβάθμιση του κινητήρα, τις ζάντες και την νέα ανάρτηση, η Fostla ζητά 15.000 ευρώ, ένα ποσό που με βάση τα δεδομένα της βελτίωσης κρίνεται αυξημένο.
TAG