Βελτιωμένη Mercedes S-Class Coupe με 740 άλογα είναι εκπληκτική!

Με 585 άλογα από biturbo V8 κινητήρα, η Mercedes-AMG S 63 Coupe είναι ένα από τα πιο ισχυρά κουπέ της αγοράς, όμως η γερμανική Fostla έρχεται για να της προσφέρει ακόμη περισσότερη δύναμη και πιο ξεχωριστή εμφάνιση.

Αρχικά και στο κομμάτι της ισχύος, με τη βοήθεια της PP-Performance η Fostla τοποθετεί το δεύτερο στάδιο αναβάθμισης για τον V8 κινητήρα της Mercedes-AMG, που χαρίζει στην κορυφαία S-Class Coupe 740 άλογα ισχύος και 1.200 Nm ροπής.

Με αυτά τα νούμερα στους τροχούς της, η Mercedes-AMG S 63 Coupe της Fostla έρχεται για να προσφέρει πολύ γρήγορες επιδόσεις, αφού το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα, από 3,9 δευτερόλεπτα εργοστασιακά.

Σε ό,τι αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, η Fostla «ντύνει» το αμάξωμα με ένα ειδικό αυτοκόλλητο βινυλίου σε μπλε ματ-χρώμιο, ενώ προσθέτει σκουρόχρωμα κρύσταλλα στα πίσω φώτα και 22 ιντσών ζάντες της Prior Design, με ελαστικά 265/30 και 305/25 εμπρός-πίσω.


Η τελική πινελιά αφορά στη χαμηλωμένη ανάρτηση, η οποία χαρίζει στην S 63 Coupe μια πραγματικά μοναδική εικόνα. Στο πεδίο της τιμής, το κόστος για όλα τα παραπάνω τιμολογείται από τη Fostla στα 25.000 ευρώ, ένα ποσόν αρκετά ακριβό, το οποίο όμως κανείς ιδιοκτήτης της S-Class Coupe που τον ενδιαφέρει μια τέτοια βελτίωση δεν θα τσιγκουνευτεί.
TAG