H Prior Design παρουσιάζει μια απίστευτη Mercedes S-Class Coupe!

Μια πραγματικά πανέμορφη Mercedes S-Class Coupe δημιουργεί η Prior Design, τοποθετώντας το bodykit PD75SC, που τονίζει την παρουσία της και της χαρίζει ένα πολύ επιθετικό design.

Κατά τα γνωστά της Prior Design, το νέο της bodykit προσθέτει στο αμάξωμα της S-Class Coupe νέους πλαϊνούς θόλους με μεγάλες εισαγωγές, μια μεγάλων διαστάσεων πίσω αεροτομή, νέους προφυλακτήρες, εμπρόσθιο σπόιλερ, καπό και πλαϊνές ποδιές, αλλά και διπλό πίσω αεροδυναμικό διαχύτη.

Η προσθήκη μάλιστα του νέου PD75SC αεροδυναμικού bodykit της Prior Design, έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το πλάτος της Mercedes S-Class Coupe στο πίσω τμήμα κατά 10 εκατοστά σε κάθε πλευρά, φθάνοντας στα 2,12 μέτρα συνολικά.

Επιπλέον των παραπάνω, η γερμανική βελτιωτική φίρμα έχει τοποθετήσει και μια νέα ανοξείδωτη εξάτμιση, η οποία βελτιώνει και το ηχητικό αποτέλεσμα της S-Class Coupe, διαθέτοντας και σύστημα ελέγχου του παραγόμενου ήχου.


Η τελική εξωτερική αναβάθμιση αφορά στις PD4 σφυρήλατες ζάντες μεγέθους 22 ιντσών με μαύρες ακτίνες, ενώ στο εσωτερικό η Prior Design έχει τοποθετήσει περισσότερο δέρμα Nappa και αλκαντάρα, τονίζοντας περαιτέρω την πολυτέλεια της Mercedes S-Class Coupe.
TAG