Μια πανέμορφη μαύρη BMW M5 με νέο bodykit και χάλκινες ζάντες

Μπορεί η BMW πριν λίγες ημέρες να παρουσίασε τη νέα Σειρά 5, όμως η νέα M5 ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί και μέχρι τότε, φτιαγμένες M5 της υπάρχουσας γενιάς (F10) όπως αυτή των φωτογραφιών μας, θα συνεχίσουν να αποτελούν για εμάς όνειρα σε τέσσερις τροχούς.

Η εν λόγω BMW M5 αρχικά δεν έχει αλλαγές στον κινητήρα της και έτσι, διατηρεί τον 4,4 λίτρων V8 turbo των 560 ίππων ισχύος και 680 Nm ροπής, από τον οποίο έχει αφαιρεθεί ο περιοριστής ταχύτητας ώστε να φθάνει στα 300 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας.

Αισθητικά από την άλλη, αυτή η BMW M5 συνδυάζει το μαύρο μεταλλικό χρώμα της γερμανικής εταιρείας, με τους τροχούς 21 ιντσώνADV 15R Track Spec CS της ADV.1, οι οποίοι έρχονται σε ένα ειδικό ματ χάλκινο χρώμα, χαρίζοντας στη M5 μια πραγματική μοναδική εικόνα.


Παράλληλα, το αυτοκίνητο διαθέτει ένα αμάξωμα με πλήρες αεροδυναμικό bodykit της Vorsteiner, που αποτελείται από νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, μαύρη γρίλια μάσκας, αλλά και μια carbon αεροτομή πάνω στο πορτ-μπαγκάζ, μαζί με επίσης carbon διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα.
TAG