Αν ενδιαφέρεστε, υπάρχουν ακόμη 280 Bugatti Chiron των 2,4 εκατ. ευρώ!

Η Bugatti φαίνεται ότι συναντά δυσκολίες στο να πουλήσει την εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή της Chiron, αφού από τις 500 μονάδες της έχουν προ-πωληθεί μόνο οι 220.

Παρότι οι προ-παραγγελίες της Chiron ξεκίνησαν δυνατά και μέχρι τον Αύγουστο η Bugatti είχε καταφέρει να πωλήσει τις 200, από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα παραγγέλθηκαν μόνο άλλα 20 κομμάτια από το υπεραυτοκίνητο της εταιρείας, αφήνοντας προς το παρόν στα αζήτητα τις υπόλοιπες 280.

Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Bugatti, ο κ. Wolfgang Durheimer είναι αισιόδοξος για το μέλλον της Chiron, τονίζοντας ότι αυτό έχει συμβεί μιας και η εταιρεία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τα test-drive του αυτοκινήτου των 2,4 εκατ. ευρώ στους κροίσους υποψήφιους αγοραστές του (θα ξεκινήσουν από τον Μάρτιο).

Πλέον, η Bugatti επικεντρώνεται στο να ξεκινήσει να παραδίδει τις πρώτες Chiron (μόνο μία έχει μέχρι σήμερα παραδοθεί), εξ ου και αποφάσισε να αυξήσει για το 2017 την παραγωγή της στις 65 μονάδες ανά έτος, κάτι που σημαίνει βέβαια ότι εάν παραγγείλει κάποιος σήμερα μια Chiron, θα πρέπει να περιμένει 3 χρόνια για να την παραλάβει.


Σε κάθε περίπτωση, η Chiron, το υπεραυτοκίνητο της Bugatti που αντικατέστησε τη Veyron, παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που έχουν ποτέ παραχθεί, διαθέτοντας ένα κουπέ αμάξωμα 2 τόνων, που το κινεί ένας 4τούρμπινος βενζινοκινητήρας W16 8,0 λίτρων με 1.500 άλογα ισχύος και 1.600 Nm ροπής. Οι επιδόσεις είναι φυσικά καταιγιστικές, όπως και η πολυτέλεια στο εσωτερικό...
TAG