Η Bugatti έχει πουλήσει ήδη τις 200 από τις 500 Chiron των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ!

Επιτυχία για την Bugatti Chiron, που έχει πουλήσει ήδη 200 αυτοκίνητα, παρά την πανάκριβη τιμή της και τη μεγάλη λίστα αναμονής.
Έχοντας παρουσιαστεί επίσημα τον περασμένο Μάρτιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η νέα Chiron, η κορυφαία Bugatti της εποχής με 1.500 ίππους ισχύος και 2,4 εκατ. ευρώ τιμής, έχει πουλήσει ήδη τα 200 από τα 500 κομμάτια της παραγωγής της.

Σήμερα η λίστα αναμονής για την παράδοση της Chiron έχει
ξεπεράσει τα 3 έτη, παρά την προκαταβολή των 200.000 ευρώ.
Πρόκειται για επιτυχία της νέας Chiron, αφού οι Bugatti κυρίως λόγω της εξωπραγματικής τους τιμής και του πανάκριβου κόστους χρήσης τους, ουδέποτε κατάφεραν να ακολουθήσουν το δρόμο άλλων εξωτικών αυτοκινήτων, τα οποία πωλούν πολλές φορές όλη την παραγωγή τους πριν καν παρουσιαστούν.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι ο προκάτοχος της Chiron, η μοναδική Bugatti Veyron, χρειάστηκε 10 ολόκληρα χρόνια για να πουλήσει και τις 450 μονάδες της, με τη Bugatti μάλιστα να δημιουργεί και ειδικές σπέσιαλ εκδόσεις για να προσελκύσει το κοινό.

Η Chiron από την άλλη φαίνεται ότι δεν θα απαιτήσει τόσα χρόνια για να συμπληρώσει την παραγωγή της, παρότι ήδη η λίστα αναμονής για την παραλαβή του αυτοκινήτου ξεπερνά τα 3 έτη.

Μάλιστα, αν βάλει κάνεις στο παιχνίδι και τα 200.000 ευρώ που πρέπει κανείς να καταθέσει ως προκαταβολή για να κλείσει το αυτοκίνητο, καταλάβει κανείς ότι η επιτυχία της Chiron είναι ακόμη μεγαλύτερη.
TAG