Έρχεται τελικά το 2018 το pick-up της Hyundai

Αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα για το μέλλον του νέου pick-up που θα μας παρουσιάσει η Hyundai, αφού φαίνεται τελικά ότι η εταιρεία θα ξεκινήσει την παραγωγή του το 2018, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Το νέο μοντέλο παρότι πριν από ένα μήνα είχε διαρρεύσει ότι θα αναβληθεί το λανσάρισμά του για το 2020, τελικά αναμένεται να είναι έτοιμο για λανσάρισμα σε περίπου ενάμισι χρόνο από σήμερα, αφού πρώτα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό πιθανότατα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο ή σε αυτή του Ντιτρόιτ στις αρχές του Ιανουαρίου.

Οι πληροφορίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον κ. Ντέιβ Ζουκόφσκι, Πρόεδρο της Hyundai Αμερικής, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η απόφαση έχει παρθεί και ότι πλέον αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση που θα γίνει σε μια από τις παραπάνω δύο αμερικάνικες εκθέσεις.

Το νέο μοντέλο, θα βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα του Hyundai Tucson και ως βάση του θα λάβει σχεδιαστικά το περσινό πρωτότυπο Santa Cruz. H Hyundai αναμένει περί τις 50.000-70.000 πωλήσεις ετησίως για το νέο της pick-up, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα φορά diesel ή βενζινοκίνητο μοτέρ.

Περισσότερα σε κάθε περίπτωση θα γνωρίζουμε το επόμενο διάστημα, μέχρι και την επίσημη πρώτη του αυτοκινήτου.

Πηγή: Motortrend
TAG