Πιο... τούμπανο Ferrari F360 από αυτή δεν υπάρχει!

Η γνωστή ιαπωνική εταιρεία Liberty Walk παρουσίασε το νέο της project βελτίωσης για τις Ferrari F360 Modena και Spider, το οποίο κατά τη γνωστή πρακτική της εταιρείας, έρχεται για να αλλάξει εντελώς τα δεδομένα στην εμφάνιση των ιταλικών μοντέλων.

Μπορεί η F360 να έχει σταματήσει την παραγωγή της από το 2005, όμως η Liberty Walk εξέλιξε τη δική της, μοναδική πρόταση βελτίωσης για το αυτοκίνητο και καλεί όσους τολμούν, με το ανάλογα πάντα αντίτιμο, να την εφαρμόσουν στην αγαπημένη τους Ferrari.

Ουσιαστικά, το κιτ της ιαπωνικής εταιρείας περιλαμβάνει νέες αγωνιστικού τύπου ποδιές εμπρός και στο πλάι, καινούργιους προφυλακτήρες, νέο πίσω διαχύτη και αεροτομή, αλλά και τις χαρακτηριστικές προεκτάσεις της Liberty Walk για τους θόλους και τα πλαϊνά «φτερά» της F360.

Το τελικό αποτέλεσμα αν μη τι άλλο καθιστά την Ferrari F360 πιο «πολεμική» από ποτέ, από τη στιγμή που συνδυάζεται και από κομπλέ αερανάρτηση, που φέρνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο έδαφος το αυτοκίνητο.

Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει την κατασκευή των τμημάτων του bodykit είτε σε ενισχυμένο με ίνες πλαστικό FRP, είτε σε ενισχυμένο με ανθρακονήματα πολυμερές (CFRP). Το κόστος δεν είναι αμελητέο, αφού το πλήρες bodykit μαζί με την αερανάρτηση τιμάται στα 19.400 ευρώ (FRP) ή στα 25.500 ευρώ (CFRP).
TAG