Η νέα McLaren 650S της Liberty Walk είναι πραγματικά εκπληκτική!

Η ιαπωνική βελτιωτική φίρμα Liberty Walk παρουσίασε τη νέα πρόταση αισθητικής κυρίως αναβάθμισης της McLaren 650S, που δίνει στο βρετανικό sportscar μια εικόνα από αγωνιστικό μοντέλο.

Το νέο body kit της Liberty Walk για μια ακόμη φορά είναι διαθέσιμο κομπλέ ή μεμονωμένα το κάθε τμήμα του, ενώ μπορεί να παραγγελθεί είτε κατασκευασμένο από FRP (ινοπλισμένα πολυμερή), είτε από ανθρακονήματα.

Τα τμήματα του body kit είναι ένας νέος προφυλακτήρας μαζί με ένα πιο επιθετικό σπόιλερ εμπρός, τα περίφημα χαρακτηριστικά πλαϊνά φουσκώματα της Liberty Walk, αλλά και ο άκρως εντυπωσιακός πίσω διαχύτης, μαζί με αγωνιστικού τύπου αεροτομή.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να συνδυαστούν με νέα χαμηλωμένη ανάρτηση που διαθέτει και σύστημα ανύψωσης του εμπρόσθιου μέρους για πέρασμα π.χ. από σαμαράκια, με το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει άκρως εντυπωσιακό.

Όσο τέλος για το κόστος της βελτίωσης, το πλήρες body kit από FRP κοστίζει 30.600 ευρώ, ενώ εάν τα τμήματά του είναι από ανθρακονήματα, τότε το κόστος ανεβαίνει στα 38.140 ευρώ.
TAG