Έρχεται στις αρχές Οκτωβρίου το νέο Nissan Micra!

Στις αρχές Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί το νέο Nissan Micra, με νέο design, πιο ποιοτικό και με κινητήρες βενζίνης και diesel.
Με πιο εντυπωσιακό design, μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά και για πρώτη φορά diesel κινητήρες, το νέο Nissan Micra θα κάνει την επίσημη πρώτη του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου, ώστε στις αρχές του 2017 να ξεκινήσει το λανσάρισμά του.

Το νέο Nissan Micra θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, έχοντας
ένα 5θυρο αμάξωμα πιο μακρύ και πιο πλατύ από το τωρινό.
Η νέα γενιά του Nissan Micra θα διαφέρει πάρα πολύ σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, ξεκινώντας από την κατασκευή του που θα γίνεται στην Ευρώπη και συνεχίζοντας με την όλη εξέλιξή του που έχει γίνει με βάση τις ανάγκες του ευρωπαίου αγοραστή.

Σχεδιαστικά, το νέο Micra θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο
Sway, όντας σαφώς πιο δυναμικό και πολύ μοντέρνο.
Έτσι, θα έχουμε ένα μοντέλο που θα βασιστεί στη νεότερη CMF-B πλατφόρμα του Ομίλου Renault-Nissan, εκεί όπου θα χτιστεί και το νέο Juke. Στις διαστάσεις, το νέο Micra θα είναι μακρύτερο, πιο πλατύ, αλλά με ελαφρώς χαμηλότερο ύψος από το τωρινό μοντέλο.

Σχεδιαστικά, θα έχουμε ένας σαφώς πιο μοντέρνο, σπορτίφ και ενδιαφέρον αισθητικά μοντέλο, που θα βασιστεί στο περσινό πρωτότυπο Sway της Nissan. Θα υπάρχουν επίσης περισσότερες χρωματικές επιλογές, αλλά και πολλαπλές δυνατότητες συνδυασμών και εξατομίκευσης στα πρότυπα του Mini.

Σημαντική αναβάθμιση θα έχουμε στο εσωτερικό, όπου θα ενισχυθεί σημαντικά η ποιότητα και με μαλακά στην αφή υλικά, ενώ θα υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας και πολλά νέα συστήματα ασφαλείας.

Στους κινητήρες, το μεγάλο νέο θα είναι η επιστροφή diesel επιλογής στη γκάμα (δεν υπάρχει στο τωρινό Micra), με τον γνωστό 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα της Nissan-Renault. Θα έχουμε φυσικά και επιλογές βενζινοκινητήρων, με 3κύλινδρο 1.000άρη turbo και πιο ισχυρό 1.600άρι, επίσης turbo, μοτέρ.
TAG