Η βελτιωμένη Ferrari 458 της Vorsteiner είναι από τις πιο εντυπωσιακές που έχουμε δει!

Στην Έκθεση Βελτιώσεων της SEMA η Vorsteiner ντεμπουτάρει τη βελτιωμένη Ferrari 458-VX, η οποία έρχεται για να τονίσει ακόμα περισσότερο το αμάξωμα της πανέμορφης Ιταλίδας.

Η νέα Ferrari 458-VX της Vorsteiner παρουσιάζεται στη SEMA μαζί με την αντίστοιχη βελτιωτική πρόταση για τη McLaren 570 (570-VX) και επικεντρώνεται κυρίως στη βελτίωση της εμφάνισης της 458.

Έτσι, στο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου έρχεται ένας νέος ανθρακονημάτινος προφυλακτήρας, με μεγάλες εισαγωγές και «αιχμηρό» σπόιλερ, το οποίο βελτιώνει την κάθετη δύναμη σε αυτό το τμήμα της Ferrari 458.

Αντίστοιχα, στο πίσω μέρος η Vorsteiner τοποθετεί μια νέα μαύρη αεροτομή, η οποία φτιάχνεται και αυτή από ανθρακονήματα, ενώ υπάρχει και εδώ ένας custom προφυλακτήρας με αγωνιστικού τύπου διαχύτη και τριπλή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο σε μπλε χρώμα.

Οι βελτιωτικές προσθήκες ολοκληρώνονται με τους τροχούς σε χρυσό χρώμα, τις κίτρινες δαγκάνες των φρένων, αλλά και την εξωτερική βαφή του αμαξώματος στα ίδια χρώματα με αυτά της μίας και μοναδικής Ferrari 458 MM Speciale.


Συνολικά, η βελτιωμένη Ferrari 458 Italia της Vorsteiner είναι από τις ομορφότερες που έχουμε δει, αποδεικνύοντας το τι μπορεί να κάνει η βελτιωτική φίρμα με ένα από τα top αυτοκίνητα παραγωγής της περασμένης 5ετίας.
TAG