750 άλογα και παραγωγή σε μόνο 50 μονάδες για αυτή τη super φτιαγμένη Ford Mustang!

Στην Έκθεση Βελτιώσεων της SEMA, οι αμερικάνικες Hurst Shifters και Kenne Bell συνεργάζονται για να παρουσιάσουν μια μοναδική Ford Mustang, με 750 άλογα και μοναδικά αισθητικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Η «Hurst Kenne Bell R-Code Mustang» όπως ονομάζεται η βελτιωμένη αυτή Mustang, θα κατασκευαστεί σε μόνο 50 αυτοκίνητα και αρχικά, στο αμάξωμά της φέρει ένα πολύ επιθετικό bodykit με μεγάλες ποδιές, αεροτομές και extreme 4πλές εξατμίσεις.

Παράλληλα, «φουσκωμένο» είναι και το αμάξωμά της, με νέο καπό που περιλαμβάνει μια τεραστίων διαστάσεων εισαγωγή, αλλά και 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου σε χρώμιο-χρυσό.

Στον τονισμό της εμφάνισης το ρόλο της παίζει και η μείωση της απόστασης από το έδαφος, ύστερα από την προσθήκη νέων ελατηρίων για την ανάρτηση, που συνδυάζονται με ελαστικά Nitto 265/35 ZR20 εμπρός και 305/30 ZR20 πίσω.

Ως προς τον κινητήρα της, στον 5λιτρο V8 της Ford η Kenne Bell τοποθετεί έναν νέο κομπρέσσορα 3,2 λίτρων, ο οποίος αυξάνει την ισχύ του στα 750 άλογα, διπλασιάζοντας ουσιαστικά τη δύναμη του μοτέρ από τα 435 εργοστασιακά άλογα.

Το κιβώτιο από την πλευρά του παραμένει 6τάχυτο μηχανικό, που στέλνει όλη αυτή τη δύναμη στους πίσω τροχούς της πανίσχυρης Mustang.

Στο εσωτερικό από την άλλη, η βελτιωμένη Mustang έχει και δεχτεί και εδώ μια σειρά από αλλαγές, όπως για παράδειγμα τα νέα Recaro εμπρόσθια σπορ καθίσματα με δέρμα σε λευκό-μαύρο, μαζί με τις αντίστοιχες επενδύσεις στο εσωτερικό των θυρών.


Μια νέα λευκή μπίλια για τον επιλογέα ταχυτήτων, μαζί με καινούργια πατάκια και αυτοκόλλητα Hurst-Kenne Belle στο κατώφλι των θυρών, έρχονται για να ολοκληρώσουν τη βελτίωση της πραγματικά μοναδικής αυτής Mustang.


TAG