Φτιαγμένο Audi RS6 Avant με 670 άλογα είναι ένας οικογενειακός πύραυλος!

Το Audi RS6 Avant από το εργοστάσιο είναι ένα πραγματικά εκρηκτικό μοντέλο, ωστόσο η γερμανική βελτιωτική φίρμα Prior Design του προσφέρει ακόμη περισσότερη δύναμη, αλλά και ένα νέο bodykit που το βελτιώνει αισθητικά και αεροδυναμικά.

Ξεκινώντας με τον κινητήρα, η Prior Design βελτιώνει τον 4λιτρο V8 κινητήρα του RS6 αυξάνοντας την ισχύ του στα 670 άλογα από 560 εργοστασιακά, ενώ αντίστοιχα η ροπή αυξάνεται στα 830 Nm από 700 Nm από το εργοστάσιο.

Στο πεδίο της εμφάνισης, η Prior Design τοποθετεί το νέο της bodykit PD600R, που αποτελείται από πιο σπορ προφυλακτήρες, εμπρός σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, αλλά και έναν νέο διαχύτη μαζί με πιο σπορ αεροτομή στο πίσω μέρος.

Επίσης, το bodykit «φουσκώνει» τους θόλους των τροχών για να χωρέσουν οι 21 ιντσών ζάντες VPS-310 της Vossen, αυξάνοντας κατά 8 χλστ. εμπρός και κατά 10 χλστ. πίσω το συνολικό πλάτος του αμαξώματος.

Η τελική πινελιά αναβάθμισης έρχεται με τη νέα ανάρτηση, η οποία προσφέρει κατ' επιλογή χαμήλωμα της απόστασης από το έδαφος, βελτιώνοντας τα οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά του RS6 Avant.


Το όλο κιτ της βελτίωσης (bodykit, τροχοί και νέα ανάρτηση) προσφέρεται από την Prior Design και στο 3λιτρο V6 TDI Audi A6 Avant, περιλαμβάνοντας και αύξηση της ισχύος στα 411 άλογα του diesel κινητήρα (+98 ίπποι), αλλά και κατά 157 Nm (807 Nm συνολικά) της ροπής.
TAG