Μια Porsche Macan πραγματικό... τούμπανο!

Η Prior Design ειδικεύεται στις extreme βελτιώσεις γρήγορων αυτοκινήτων και αυτή τη φορά επιλέγει την Porsche Macan για να δημιουργήσει ένα από τα πιο «mucho» SUV που έχουμε δει.

Το bodykit της Prior Design ονομάζεται «PD600M» και αρχικά, στο εμπρόσθιο τμήμα περιλαμβάνει έναν νέο προφυλακτήρα, που συνδυάζεται με ξεχωριστό σπόιλερ και μεγαλύτερες εισαγωγές.

Παράλληλα, έχουν πλατύνει τα «φτερά» των τροχών, τονίζοντας το συνολικό πλάτος του αυτοκινήτου, ενώ υπάρχει μια νέα αεροτομή οροφής στο πίσω τμήμα, αλλά και ένας τεραστίων διαστάσεων πίσω διαχύτης.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με μια νέα εξάτμιση, που διαθέτει τέσσερις απολήξεις και ειδικό σύστημα ελέγχου του ήχου της, αλλά και με πιο σπορ αερανάρτηση, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος έως και 35 χλστ.

Το όλο πακέτο της βελτίωσης ολοκληρώνουν οι νέες ελαφριές ζάντες 22 ιντσών Vossen VPS305, που συνδυάζονται με ελαστικά Continental SportContact 6, ενώ και στο εσωτερικό δίνεται η δυνατότητα τοποθέτησης νέων δερμάτινων επενδύσεων και μιας σειράς από άλλων προσθηκών.


Ως προς τον κόστος των βελτιώσεων, η Prior Design ανακοινώνει ότι το bodykit κοστίζει 12.900 ευρώ (+690 ευρώ εάν τοποθετηθεί και μια έξτρα αεροτομή πάνω στην πόρτα του πορτ-μπαγκάζ), ενώ για όλα τα υπόλοιπα το κόστος είναι κατά περίπτωση.

TAG