Με 440 άλογα η Posche Macan Turbo

Η Porsche παρουσίασε το νέο Performance πακέτο για την Macan Turbo, το οποίο αυξάνει τη δύναμη και καθιστά ακόμη πιο γρήγορη την κορυφαία έκδοση του μικρότερου SUV μοντέλου της, ενώ βελτιώνει και τα οδικά χαρακτηριστικά του.

Ξεκινώντας με τον κινητήρα, ο V6 βενζινοκινητήρας των 3,6 λίτρων αποδίδει πλέον 440 ίππους, 40 περισσότερους σε σχέση με την «απλή» Macan Turbo, με ροπή η οποία αγγίζει τα 600 Nm. Το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί 4,4 δευτερόλεπτα (-0,4 δλ.) ενώ η τελική ταχύτητα φθάνει τα 272 χλμ./ώρα.

Η αύξηση της ισχύος στην Porsche Macan Turbo και οι βελτιωμένες επιδόσεις συνδυάζονται επιπλέον με νέα ανάρτηση που έχει μειώσει την απόσταση από το έδαφος κατά 15 χλστ., ενώ και η προαιρετική αερανάρτηση παρέχει και αυτή χαμήλωμα κατά 10 χλστ.

Ενισχυμένα είναι και τα φρένα με πιο μεγάλους δίσκους 390 χλστ. εμπρός που συνδυάζονται με 6πίστονες δαγκάνες, ενώ υπάρχει και πιο σπορ εξάτμιση με τέσσερις απολήξεις στο πίσω τμήμα.

Στο πεδίο της εμφάνισης, όποιος επιλέξει το νέο πακέτο Performance μπορεί να το συνδυάσει με το πακέτο εξωτερικών αλλαγών Turbo, που περιλαμβάνει τις ζάντες 21 ιντσών της 911 Turbo, αλλά και τα κορυφαία φώτα Dynamic Plus με LED προβολείς.

Το νέο πακέτο Performance για την Porsche Macan Turbo μπορεί να παραγγελθεί από σήμερα σε κάποιον dealer της Porsche. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν στα τέλη της χρονιάς.
TAG