Δείτε και κυρίως ακούστε το τέρας Dodge Challenger των 900 ίππων της Prior Design! (+video)

Με 900 άλογα ισχύος και πάνω από 1.000 Nm ροπής, το Dodge Challenger της Prior Design είναι ένα πραγματικό τέρας!
Η Γερμανική Prior Design παρουσιάζει την πρότασή της για βελτίωση του έτσι κι αλλιώς πανίσχυρου Dodge Challenger Hellcat SRT, με ισχύ που αυξάνεται στα 900 άλογα και πολλές βελτιώσεις στο αμάξωμα, την ανάρτηση και την εξάτμιση.

Η Prior Design βελτιώνει και την αισθητική του Challenger
σε ένα αποτέλεσμα άκρως μυώδες και επιθετικό.
Πρόκειται για μια βελτίωση από τις πιο extreme που έχουμε δει, αφού ως βάση παίρνει το Dodge Challenger Hellcat SRT, το οποίο από το εργοστάσιο έρχεται με έναν 6,2 V8 Hemi βενζινοκινητήρα με κομπρέσσορα, ονομαστικής απόδοσης 707 ίππων.

Αλλαγές έχει και η ανάρτηση, ενώ αλλαγμένοι είναι και οι
τροχοί με νέες σφυρήλατες ζάντες σε ματ μαύρο ή χρυσό.
Η Prior Design προσθέτει το κιτ βελτίωσης PDHC900, όπου ύστερα από μια σειρά από επεμβάσεις στον κομπρέσσορα και τη χαρτογράφηση του κινητήρα, αλλά και με την προσθήκη νέου συστήματος εξαγωγής, η ισχύς ανεβαίνει στα 900 άλογα και η ροπή εκτοξεύεται πάνω από τα 1.000 Nm!

Βελτιώσεις έχουμε φυσικά και στην ανάρτηση, αφού η Prior Design τοποθετεί μια νέα coilover ανάρτηση με καινούργια ελατήρια και χαμήλωμα της απόστασης από το έδαφος.

Στην εμφάνιση, ο αγοραστής επιλέγει το πλήρες κιτ με νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, περιμετρικά σπόιλερ, «πρησμένους» θόλους τροχών, πίσω διαχύτη, αεροτομή πάνω στην πόρτα του πορτ-μπαγκάζ, αλλά και νέα αεροδυναμικά πτερύγια μπροστά από τους εμπρόσθιους τροχούς. Ξεχωρίζουν και οι σφυρήλατες ζάντες σε ματ χρυσό ή μαύρο χρωματισμό.

Το τελικό αποτέλεσμα της βελτίωσης της Prior Design κρίνεται τουλάχιστον εντυπωσιακό, χαρίζοντας μια ακόμη πιο brutal παρουσία στο muscle car της Dodge!

Δείτε το βίντεο με τον εκπληκτικό ήχο του βελτιωμένου Challenger Hellcat.

                    
TAG