Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

H BMW παρουσιάζει άλλες 3 σπέσιαλ επετειακές εκδόσεις των μοντέλων της

Τρεις ειδικές εκδόσεις της Σειρά 3 και της Σειρά 2 Active Tourer παρουσιάζει η BMW, με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.
Μετά τις επετειακές εκδόσεις Celebration για τα 100 χρόνια της μάρκας στη M6 Coupe, της Σειρά 7 και το i8, η BMW παρουσιάζει στην Ιαπωνία τρεις ακόμη νέες επετειακές εκδόσεις για τη Σειρά 3 και την Σειρά 2 Active Tourer.

Η BMW Σειρά 3 Celebration Style Edge τονίζει τον σπορ
χαρακτήρα του μεσαίου μοντέλου της εταιρείας.
Η πρώτη νέα έκδοση είναι η BMW Σειρά 3 Celebration Style Edge, η οποία έρχεται με νέους τροχούς και γρίλια της μάσκας, αλλά και εσωτερικό με πιο σπορ στοιχεία και επιπλέον εξοπλισμό. Η νέα έκδοση του μεσαίου μοντέλου της BMW είναι διαθέσιμη σε σεντάν και στέισον (Touring).

Πιο στιλάτη είναι και η έκδοση Celebration της BMW Σειρά 2
Active Tourer, σε αμάξωμα και εσωτερικό.
Αμέσως μετά ακολουθεί η νέα BMW 330s Celebration Edition, η οποία προσφέρεται σε ένα ειδικό μπλε χρώμα και συνδυάζεται με τροχούς 19 ιντσών από τη BMW Individual. Εσωτερικά, η πολυτέλεια τονίζεται με το λευκό δέρμα Merino, τις επενδύσεις από μαύρη λάκα, το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Harman Kardon, αλλά και το δέρμα στο ταμπλό. Θα κατασκευαστούν μόνο 100 αυτοκίνητα.

Η τελευταία νέα BMW είναι η Σειρά 2 Active Tourer Celebration, η οποία συνδυάζεται με τον 1,5 λτ. turbo βενζινοκινητήρα των 136 ίππων της 218i. Υπάρχουν 5 διαφορετικά εξωτερικά χρώματα, 17 ιντσών τροχοί ειδικής σχεδίασης, μπεζ συνθετικό δέρμα στο εσωτερικό, θερμαινόμενα καθίσματα, αυτόματος κλιματισμός και πολλά άλλα. Η κατασκευή της θα γίνει σε 400 μονάδες.