Νέες πιο σπορ εκδόσεις Ford Fiesta και Focus ST-Line

Με τα νέα Fiesta και Focus ST-Line, η Ford προσδίδει μια πιο σπορ αύρα και στις απλές εκδόσεις των δύο μοντέλων.
Η Ford παρουσιάζει τις νέες ST-Line εκδόσεις των Fiesta και Focus, οι οποίες έρχονται για να προσφέρουν πιο σπορ εμφάνιση, εσωτερικό και στήσιμο, με στοιχεία από τα γρηγορότερα μοντέλα της εταιρείας.

Το Ford Fiesta ST-Line ξεχωρίζει με τις εξωτερικές σπορ
προσθήκες του, αλλά και με το χαμήλωμα της ανάρτησής του.
Το νέο Ford Fiesta ST-Line προσφέρεται σε 3θυρη και 5θυρη έκδοση, με το Focus ST-Line να είναι διαθέσιμο σε χάτσμπακ και στέισον. Αισθητικά, τα αυτοκίνητα διαθέτουν νέα εμπρόσθια γρίλια, μαύρα περιμετρικά για τους προβολείς ομίχλης, αλλά και νέα χαμηλά σπόιλερ στον προφυλακτήρα.

Οι αλλαγές στο αμάξωμα του Focus ST-Line είναι ίδιες με
αυτές στο Fiesta, ενώ πιο σπορ είναι και η ανάρτηση.
Ξεχωρίζουμε επίσης τον πίσω διαχύτη, την αεροτομή στο πάνω μέρος της οροφής, τα λογότυπα «ST-Line» στα μπροστινά φτερά, αλλά και τους 17 ιντσών τροχούς σε ειδικό design. Στο εσωτερικό, η Ford έχει προσθέσει σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές, δερμάτινο τιμόνι «ST» και επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και σπόιλερ με αναγραφή «ST-Line».

Οι κινητήρες, στο Fiesta είναι οι γνωστοί 1,0 EcoBoost των 100, 125 και 140 ίππων (βενζίνη), αλλά και ο 1,5 TDCi diesel των 95 ίππων. Στο Focus, ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ του 1.000άρη EcoBoost με 125 ίππους, του 1,5 λίτρων EcoBoost με 150 και 182 ίππους, αλλά και του 1,5 TDCi diesel με 120 άλογα και του 2λιτρου των 150 ίππων.

Στην περίπτωση που ο αγοραστής επιλέξει κάποιον εκ των παραπάνω κινητήρων του Focus με αυτόματο κιβώτιο, τότε η Ford θα τον προσφέρει με paddles αλλαγής σχέσεων πίσω από το τιμόνι. Παράλληλα, σε όλα τα μοντέλα ST-Line η Ford προσθέτει την πιο σπορ ανάρτηση, που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ., αλλάζοντας τα οδικά τους χαρακτηριστικά.
TAG