Η νέα πρωτότυπη Chevrolet Camaro SS Slammer είναι η πιο «άγρια» Camaro της εποχής!

Η Chevrolet παρουσιάζει σε πρωτότυπη μορφή στην Έκθεση Βελτιώσεων SEMA του Λας Βέγκας τη νέα Chevrolet Camaro SS Slammer, θέλοντας να δείξει το πώς μπορεί να είναι μια πιο «άγρια» έκδοση της Camaro.

Η νέα Camaro SS Slammer βασίζεται πάνω στην Camaro SS με τον 6,2 λίτρων V8 των 455 ίππων και ξεχωρίζει με την επιθετική της εμφάνιση, αφού το αμάξωμα έχει πλατύνει και έχει κοντύνει, ενώ διαθέτει νέους χρωμιωμένους τροχούς 22 ιντσών εμπρός και 24 ιντσών πίσω.

Παράλληλα, υπάρχει μια νέα ρυθμιζόμενη αερανάρτηση, ενώ εκτός των διάφορων χρωμιωμένων τμημάτων, των σκούρων φώτων και των περιμετρικών σπόιλερ, η Chevrolet έχει βάψει το αμάξωμα σε ένα ειδικό μαύρο χρώμα, που έρχεται σε αντίθεση με το κόκκινο εσωτερικό.


Για να τονίσει μάλιστα τον hardcore χαρακτήρα του πρωτότυπου η αμερικάνικη φίρμα έχει τοποθετήσει και μια νέα ανοξείδωτη εξάτμιση, αλλά και ενισχυμένα φρένα από τη Brembo.

Ως προς το αν θα δούμε το πρωτότυπο αυτό στην παραγωγή, η Chevrolet τονίζει ότι με το πρωτότυπο αυτό θέλησε να δείξει το τι μπορεί να κάνει με την Camaro στο πεδίο της εξατομίκευσης, αφού όλα τα τμήματά του μπορεί να τα βρει κανείς στον κατάλογο των αξεσουάρ του αυτοκινήτου.
TAG