Ποιός θέλει μια BMW X5 pick-up;

Με τη Mercedes να ετοιμάζει τη νέα X-Class, το πρώτο δηλαδή pick-up της ιστορίας της, ο σχεδιαστής Rain Prisk μας δείχνει το δικό του όραμα για ένα pick-up της BMW, η οποία θα μπορούσε να βασιστεί πάνω στην X5.

Σύμφωνα πάντα με το σχέδιο του Prisk, το pick-up της BMW θα έχει μια αρκετά μυώδη σχεδίαση, με το εμπρόσθιο τμήμα του να παραπέμπει σε αυτό της επόμενης X5 που ετοιμάζεται από την εταιρεία.

Οι γραμμές της καμπίνας έχουν στρογγυλέψει ελαφρώς, τα πλαϊνά παράθυρα είναι μικρότερα σε μέγεθος, ενώ στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί φυσικά η απαραίτητη καρότσα. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει μέσα στα πλαίσια των αυτοκινήτων της βαυαρικής φίρμας και είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Ως προς τώρα εάν το όραμα του Prisk γίνει πραγματικότητα, από τη στιγμή που η Mercedes θα μπει στο παιχνίδι των pick-up με τη νέα X-Class, δεν θα αργήσει η ώρα που η BMW θα φέρει και αυτή έναν ανταγωνιστή.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια ένδειξη ενδιαφέροντος για είσοδο της βαυαρικής εταιρείας σε αυτή την κατηγορία, από τη στιγμή μάλιστα που η BMW έχει στρέψει το βλέμμα της προς τα SUV της φίρμας και ειδικότερα στην επόμενη X5 και στη νέα X7. Το τι θα γίνει στο μέλλον, θα είμαστε εδώ για να το δούμε...
TAG