Έρχεται το νέο κορυφαίο SUV της BMW

Η BMW ετοιμάζει τη νέα X7, το μεγαλύτερο SUV της ιστορίας της, η οποία θα έρθει τόσο σε 7θέσια έκδοση, όσο και σε μια πιο κουπέ επιλογή με 2+2 θέσεις και διαφοροποιημένο look.

Η νέα X7 μπορεί να θεωρηθεί ως η Σειρά 7 των SUV της BMW, αφού εκτός από μεγαλύτερη σε διαστάσεις, θα είναι και το πιο πολυτελές SUV της βαυαρικής φίρμας. Σύμφωνα μάλιστα με τον Διευθυντή Πωλήσεων του BMW Group, κ. Ian Robertson, η X7 σχεδιαστικά θα είναι πολύ διαφορετική από την X5.

Η κατασκευή του νέου top γερμανικού SUV θα ξεκινήσει το 2018 στο εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg των Η.Π.Α., με την εταιρεία να προορίζει την X7 ως τον απευθείας αντίπαλο της νέας super luxury έκδοσης Maybach που ετοιμάζει η Mercedes για τη GL.

Ο κ. Robertson τόνισε επίσης ότι το νέο SUV της BMW δεν θα βασιστεί πάνω στο νέο αλουμινένιο πλαίσιο που ετοιμάζεται για το πρώτο SUV της Rolls-Royce, αλλά θα έχει ένα δικό του νέο μονοκόκ σασί.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Robertson αποκάλυψε επιπλέον ότι εκτός της νέας X7 η BMW σύντομα θα μας δείξει ένα ακόμη ολοκαίνουργιο SUV στο αντίθετο όμως άκρο, αυτό της κατηγορίας των compact crossover. Περισσότερα για το νέο αυτό μοντέλο θα γνωρίζουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.
TAG