Νέο κινέζικο SUV Lifan MyWay εμπνευσμένο από... Toyota!

Το νέο Lifan MyWay είναι ένα μεγάλο κινέζικό SUV, που εμπνέεται σχεδιαστικά από το Toyota Highlander.
Η κινέζικη Lifan παρουσίασε το νέο της 7θέσιο SUV που ονομάζεται MyWay ή Maiwei στην Κίνα, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία αντλεί την έμπνευση της εικόνας του από το μεγάλο SUV Highlander της Toyota.

Το μήκος του MyWay αγγίζει τα 4.440 χλστ., ενώ το μεταξόνιό
του είναι αντίστοιχα μακρύ, φθάνοντας τα 2.729 χλστ.
Το νέο Lifan MyWay θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη Απριλίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο, διαθέτοντας ένα μακρύ αμάξωμα 4,44 μέτρων, με μεταξόνιο 2.720 χλστ., που προσδίδει ένα 7θέσιο εσωτερικό σε διάταξη 2+3+2 θέσεων.

Αποδεκτή η σχεδίαση στο εσωτερικό, με έγχρωμη οθόνη αφής
στην κεντρική κονσόλα και τιμόνι α λα Range Rover.
Η συνολική του εικόνα κρίνεται σύγχρονη, αν και μάλλον λίγες είναι οι ομοιότητες με το Toyota Highlander. To εσωτερικό από την πλευρά του δείχνει και αυτό σύγχρονο, με έγχρωμη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων στο κέντρο της κονσόλας και τιμόνι που παραπέμπει σε μοντέλο της Range Rover.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα του νέου Κινέζικου SUV, αυτός είναι ένας 1.500άρης ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 109 ίππων, ο οποίος προέρχεται από τη Mitsubishi. Μπορεί να συνδυαστεί είτε με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με 4τάχυτο αυτόματο. Η κίνηση στέλνεται αποκλειστικά στους εμπρόσθιους τροχούς.

Η διάθεση του νέου Lifan MyWayMaiwai) θα ξεκινήσει στην Κίνα μέσα στο πρώτο μισό του 2016. Το νέο SUV δεν θα εισαχθεί φυσικά στην Ευρώπη, ωστόσο σε χώρες όπως η Ρωσία, η Lifan θα το διαθέσει στο κοινό.
TAG