Πιο ισχυρός κινητήρας και ανανεωμένη εμφάνιση για το Toyota Highlander

Πιο επιβλητικό εμπρόσθιο τμήμα, αλλά και ισχυρότερος V6 βενζινοκινητήρα για το ανανεωμένο Toyota Highlander.
Η Toyota θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στις 25 Μαρτίου το ανανεωμένο μεγάλο SUV Highlander, το οποίο έρχεται με αναβαθμισμένη εμφάνιση και ισχυρότερο V6 κινητήρα.

Το Highlander συνεχίζει να προσφέρεται σε 7θέσια ή 8θέσια
έκδοση, με νέα δεύτερη σειρά καθισμάτων.
Το Highlander μπορεί να μην εισάγεται στην Ευρώπη, ωστόσο στις Η.Π.Α. τα πάει αρκετά καλά στις πωλήσεις του, ολοκληρώνοντας το 2015 με σχεδόν 160.000 πωλήσεις.

Στην ανανεωμένη του γενιά που θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη, η Toyota προσφέρει στο νέο της SUV μια πιο επιβλητική νέα εμπρόσθια γρίλια, φρεσκαρισμένα φωτιστικά, αλλά και μια νέα χρωμιωμένη λωρίδα στον πίσω προφυλακτήρα των πιο ακριβών του εκδόσεων.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα νέα καφέ δέρματα, οι 4 έξτρα USB θύρες (5 στο σύνολο), αλλά και τα νέα καθίσματα της δεύτερης σειράς θέσεων για την 7θέσια έκδοση ή ο νέος πάγκος της δεύτερης σειράς για το 8θέσιο Highlander

Βελτιωμένος είναι ο 3,5 λίτρων V6 βενζινοκινητήρας του Highlander, που σύμφωνα με την εταιρεία θα προσφέρει αρκετή περισσότερη δύναμη από τα 270 άλογα του προηγούμενου χωρίς όμως να ανακοινώνεται ακριβώς το νούμερο, ενώ υπάρχει και ένα νέο 8τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Η αρχική έκδοση του Highlander παραμένει αυτή με τον 2,7 λίτρων 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα, που συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ υπάρχει και επιλογή για την υβριδική εκδοχή του νέου V6, χωρίς προς το παρόν περαιτέρω λεπτομέρειες.
TAG