Νέο Mitsubishi L200 Barbarian για πιο extreme off road!

Η Mitsubishi δημιουργεί μια νέα ειδική έκδοση του pick-up L200 με την ονομασία «Barbarian», η οποία έρχεται για να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες εκτός δρόμου και πιο δυναμική εμφάνιση.

Το νέο L200 Barbarian θα κατασκευαστεί σε μόλις 250 μονάδες και αρχικά, στο πεδίο του κινητήρα διαθέτει τον 2,4 λίτρων turbodiesel κινητήρα της Mitsubishi με 181 άλογα και 430 Nm ροπής.

Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με paddles αλλαγής σχέσεων, καθώς και με στάνταρ τετρακίνηση.

Εμφανισιακά, η limited έκδοση του L200 ξεχωρίζει με τα σκουρόχρωμα εμπρόσθια φανάρια, την αλλαγμένη γρίλια, τα τονισμένα πλαϊνά προστατευτικά στα φτερά, τον μαύρο πίσω προφυλακτήρα, αλλά και το εξωτερικό χρώμα που θα είναι είτε ένα ειδικό μπλε, είτε ένα σπέσιαλ μαύρο.

Στα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά του, η Mitsubishi εφοδιάζει το L200 Barbarian με off road ελαστικά της BF Goodrich, που περικλείουν νέες μαύρες ζάντες 17 ιντσών, αλλά και με ελαφρώς υψηλότερη ανάρτηση.


Οι τελικές αλλαγές αφορούν στο εσωτερικό που διαθέτει δερμάτινο σαλόνι, περισσότερα στοιχεία άνεσης στον εξοπλισμό, αλλά και φωτιζόμενα πλαϊνά σπόιλερ που αναγράφουν «Barbarian».
TAG