Βελτιωμένη Porsche Panamera diesel με ροπή-ρεκόρ!

Η Porsche Panamera 4S Diesel από το εργοστάσιο έχει ένα πολύ υψηλό νούμερο ροπής, όμως η γερμανική RaceChip έρχεται να της προσφέρει ακόμη περισσότερα, όχι μόνο στη ροπή, αλλά και στη δύναμη ,καθώς και στους τροχούς και την ανάρτησή της.

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος της RaceChip ήταν να βγάλει ακόμη περισσότερα στο πεδίο της ροπής από τον 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα της Panamera 4S Diesel, ο οποίος από το εργοστάσιο έρχεται με 850 Nm ροπής μόλις από τις 1.000 σ.α.λ.

Πλέον, με την προσθήκη ενός ειδικά ρυθμισμένου νέου «εγκεφάλου» από τους τεχνικούς της RaceChip, η ροπή του μοτέρ αυτού έχει εκτοξευτεί στα 1.050 Nm, ενώ υπάρχει και αύξηση της ισχύος (505 άλογα από 422 εργοστασιακά).

Μετά από αυτά, η γερμανική βελτιωτική φίρμα τονίζει ότι οι επιδόσεις είναι πιο εκρηκτικές από ποτέ, αφού το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόνο 3,6 δευτερόλεπτα, βάζοντας την Panamera Diesel μέσα στο πεδίο των supercar μοντέλων!

Και, για να μπορέσει να βάλει κάτω όλη αυτή τη δύναμη και ροπή, η RaceChip προσθέτει στην Panamera 4S Diesel μια νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW, αλλά και τροχούς με Michelin Pilot Sport 4 S ελαστικά και 21 ιντσών custom ζάντες OZ Superturismo Dakar.


Το τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον διευθυντή της RaceChip, τον κ. Dominic Ruopp είναι εκπληκτικό, αφού η βελτιωμένη Panamera Diesel είναι απίστευτα ήσυχη και άνετη στο χαλαρό cruising, την ίδια στιγμή που στο πεδίο των επιδόσεων, πολύ λίγα αυτοκίνητα μπορούν να σταθούν απέναντί της.
TAG