Πώς σας φαίνεται αυτή η ονειρική Alfa Romeo 6C Disco Volante;

Το εντυπωσιακό του όραμα για ένα μελλοντικό supercar της Alfa Romeo που θα ονομαστεί «6C Disco Volante», παρουσιάζει ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Alexander Imnadze.

Σύμφωνα με τον επίσημο σχεδιασμό της Alfa Romeo, μέχρι το 2020 θα δούμε 4 ακόμα νέα μοντέλα (δύο SUV, ένα μεγάλο σεντάν και τον αντικαταστάτη της Giulietta), ενώ μαζί τους θα παρουσιαστούν και 2 «special» οχήματα, χωρίς προς το παρόν να γνωρίζουμε ποια θα είναι αυτά.

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Alexander Imnadze έχει όμως τη δική του άποψη και, θεωρώντας ότι η μια από τις δύο special Alfa Romeo θα είναι ένα supercar, δημιουργεί τη δική του πρόταση για αυτό.

Όπως προείπαμε, η πρόταση του σχεδιαστή ονομάζεται «6C Disco Volante» και με βάση τις φωτογραφίες, έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ εντυπωσιακό κουπέ μοντέλο, με δυναμικές γραμμές, λεπτά εμπρόσθια φώτα και πολύ όμορφο πίσω μέρος.


Ως προς το μέλλον των σχεδίων, είναι δεδομένο ότι η Alfa Romeo δεν θα τα υιοθετήσει για κάποιο από τα δικά της μελλοντικά αυτοκίνητα, όμως σε κάθε περίπτωση η πρόταση του σχεδιαστή παραμένει πολύ εντυπωσιακή.
TAG