Νέο SsangYong Rexton με περισσότερη πολυτέλεια και τεχνολογία

Η SsangYong παρουσίασε επίσημα τη νέα γενιά του Rexton, το οποίο θα έρθει για να αποτελέσει το μεγαλύτερο SUV της εταιρείας, ενσωματώνοντας ένα νέο design, πιο πολυτελές εσωτερικό και περισσότερα συστήματα τεχνολογίας.

Το νέο Rexton σχεδιαστικά διαθέτει μια πιο μοντέρνα αισθητική, σε ένα μυώδες αμάξωμα με μεγάλα φώτα, τονισμένη εμπρόσθια μάσκα, αλλά και χαρακτηριστικές μεγάλες πίσω κολώνες οροφής.

Στο εσωτερικό, η SsangYong προσφέρει πιο ποιοτικά και πολυτελή υλικά, σύστημα infotainment με οθόνη αφής 9,2 ιντσών, διζωνικό κλιματισμό και αυτόματα ανοιγόμενη πόρτα χώρου αποσκευών. Περισσότεροι από ποτέ είναι οι διαθέσιμοι χώροι.

Στον τομέα των τεχνολογικών συστημάτων υπάρχει μια πλήρης γκάμα με Αυτόματο Φρενάρισμα, Σύστημα που κρατά το αυτοκίνητο στη λωρίδα κυκλοφορίας, Σύστημα ελέγχου του «τυφλού σημείου», Προειδοποίηση πρόσκρουσης και πολλά άλλα.

Η SsangYong θα προσφέρει το νέο Rexton με έναν 2,2 λίτρων turbodiesel κινητήρα που συνδυάζεται με 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο από τη Mercedes, αλλά και με έναν 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα που διαθέτει 6άρι αυτόματο κιβώτιο της Aisin.

Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, υπάρχουν και «κοντές» σχέσεις, ενώ η ανάρτηση αποτελείται από διπλά ψαλίδια εμπρός με πολλαπλούς συνδέσμους στον πίσω άξονα.
TAG