Μια Lamborghini Huracan για την ιταλική αστυνομία!

Η ιταλική αστυνομία και πιο συγκεκριμένα το τμήμα της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων αποκτά μια νέα Lamborghini Huracan, η οποία θα τεθεί στην υπηρεσία ως το απόλυτο όχημα καταδίωξης στην εθνική.

Η παράδοση της Lamborghini Huracan στην ιταλική αστυνομία έγινε παρουσία του ίδιου του Προέδρου της εταιρείας, του κ. Stefano Domenicali, με το supercar να τίθεται στη διάθεση της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων στην περιοχή της Μπολόνια στην Ιταλία.

Η Huracan έχει βαφτεί στα επίσημα χρώματα της ιταλικής αστυνομίας, ενώ παράλληλα φέρει και όλον τον απαραίτητο ειδικό εξοπλισμό ενός περιπολικού όπως φάρο οροφής, θήκες για όπλα, ειδικό σύστημα πυρόσβεσης, ασύρματο, laptop, κάμερα και αρκετά άλλα, που απαιτούνται για την υπηρεσία της.

Ο κινητήρας της είναι ο 5,2 λίτρων ατμοσφαιρικός V10 των 610 ίππων, ο οποίος προσφέρει στην Huracan καταιγιστικές επιδόσεις, που βάζουν δύσκολα σε όποιους παράνομους προσπαθήσουν να ξεφύγουν από το «κυνηγητό» της.


Όταν πάντως δεν θα βρίσκεται σε υπηρεσία σε αυτοκινητόδρομο, αυτή η μοναδική Huracan θα χρησιμοποιείται σαν όχημα μεταφοράς έκτακτων καταστάσεων, εξ ου και φέρει και ειδικό εξοπλισμό για την μεταφορά αίματος και οργάνων (ψυγείο στο εμπρός καπό της), αλλά και για την παροχή πρώτων βοηθειών (απινιδωτή).
TAG