Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Νέο εργοστασιακό carbon bodykit για την Lamborghini Huracan

Άκρως επιθετική η εμφάνιση της Lamborghini Huracan με το νέο εργοστασιακό bodykit της ιταλικής φίρμας.
Η Lamborghini παρουσίασε επίσημα το νέο εργοστασιακό bodykit για την Huracan, το οποίο μαζί με τις νέες μαύρες ζάντες και τις αγωνιστικές ρίγες, καθιστούν το ιταλικό supercar ακόμη πιο επιθετικό.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο νέος, αγωνιστικού τύπου διαχύτης,
αλλά και η τεραστίων διαστάσεων carbon αεροτομή.
Ουσιαστικά, ο υποψήφιος ιδιοκτήτης της Huracan μπορεί να παραγγείλει είτε τα αεροδυναμικά βοηθήματα του bodykit, είτε τις ζάντες, είτε τις ρίγες μεμονωμένα ή και τα τρία μαζί, ενώ ίδια επιλογή υπάρχει και για όσους έχουν στην κατοχή τους το αυτοκίνητο και θέλουν να τα τοποθετήσουν.

Το bodykit αποτελείται από ανθρακονημάτινο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη, αλλά και μεγάλη αεροτομή. Όλα τα τμήματα έρχονται σε μαύρο ματ χρώμα και ταιριάζουν απόλυτα με την παρουσία της Huracan, δίνοντάς της μια αύρα από τις αγωνιστικές Lambo.

Για ακόμη περισσότερο στυλ, μπορούν να επιλεγούν οι αγωνιστικές ρίγες που διατρέχουν το αμάξωμα και είναι διαθέσιμες σε ματ μαύρο, γυαλιστερό μαύρο ή κόκκινο χρώμα. Συνοδεύονται και από αντίστοιχης απόχρωσης καπάκια καθρεπτών.

Η τελική πινελιά δίνεται από τις νέες αγωνιστικού τύπου ζάντες 20 ιντσών σε μαύρο χρώμα, οι οποίες αντλούν την έμπνευσή τους από την αγωνιστική Lamborghini Huracan Super Trofeo.