Βελτίωση για το Audi Q2 με πιο σπορ ανάρτηση και τροχούς

Η γερμανική K-Custom έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία της πρώτης βελτίωσης για το Audi Q2, η οποία εξελίσσεται στα πλαίσια ενός διαγωνισμού που κάνει η Audi στη Γερμανία.

Η πρόταση βελτίωσης της K-Custom για το μικρό SUV της Audi εστιάζει αρχικά στην ανάρτηση και τους τροχούς, με την εταιρεία να τοποθετεί μια υδραυλικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση της H&R, αλλά και 20άρες τροχούς LV1 από την mbDESIGN.

Η νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση φέρνει πολύ κοντά στο έδαφος το Q2, προσδίδοντάς του μια πολύ επιθετική εικόνα. Η K-Custom δεν θα μείνει ωστόσο εδώ στη βελτίωσή της, αφού στη συνέχεια αναμένεται να αναβαθμίσει και τα υπόλοιπα τμήματα του γερμανικού μοντέλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η βελτίωση αυτή γίνεται στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού της Audi στη Γερμανία, η οποία έχει δώσει από ένα κόκκινο Audi Q2 με 2,0 λτ. TDI diesel 190 ίππων και αυτόματο κιβώτιο S tronic, σε τρεις γνωστές γερμανικές βελτιωτικές φίρμες, την K-Custom, την Dumped και την AH-Exclusive.

Τα τρία διαφορετικά βελτιωμένα Q2 που θα δημιουργηθούν θα παρουσιαστούν κατά κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των GTI στο Wörthersee στις 12 με 20 Μαΐου.


Παράλληλα, μέσω της επίσημης σελίδας της Audi Γερμανίας στο facebook, τα τρία βελτιωμένα Audi Q2 θα τεθούν προς ψηφοφορία από το κοινό, ώστε τελικά να αναδειχθεί ποια είναι η καλύτερη βελτίωση εκ των τριών.
TAG