Νέο Audi Q2 Edition #1 με πιο σπορ χαρακτηριστικά

Λίγο πριν ξεκινήσει το λανσάρισμα του νέου Audi Q2 στις αγορές, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει τη νέα έκδοση Edition #1 του compact SUV της, με πιο σπορ χαρακτηριστικά και ενισχυμένα στοιχεία εξοπλισμού.

Το νέο Audi Q2 θα πωλείται από το ερχόμενο Φθινόπωρο στην Ευρώπη και η νέα έκδοση Edition #1 έρχεται για να ξεκινήσει ουσιαστικά το λανσάρισμα του πρώτου compact SUV της Audi στην ιστορία.

Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει κυρίως με τις εξωτερικές του αλλαγές, αφού περιλαμβάνει το εξωτερικό πακέτο S line με πιο σπορ προφυλακτήρες και πίσω διαχύτη. Ειδικά για το Edition #1 τα τμήματα του S line έρχονται βαμμένο σε σκούρο γκρι, που συνδυάζεται με το επίσης γκρι αποκλειστικό χρώμα του αμαξώματος.

Παράλληλα, υπάρχουν μαύρα καπάκια στους καθρέπτες, αλλά και επίσης μαύρες 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου με σχέδιο από τα αγωνιστικά Audi, τονίζοντας την εμφάνιση του Q2. Σε όλα τα Q2 Edition #1 επιπλέον, στάνταρ θα είναι και τα LED εμπρός και πίσω φώτα.

Στο εσωτερικό, παρότι η Audi δεν δίνει κάποια φωτογραφία στη δημοσιότητα, ανακοινώνει ότι υπάρχουν δερμάτινο σπορ τιμόνι, δερμάτινες επενδύσεις στο σαλόνι σε συνδυασμό με ύφασμα, σύστημα κρυφού φωτισμού, αλλά και σπορ καθίσματα. Ο εξοπλισμός είναι υπέρ-πλήρης.

Ως προς τη διάθεσή του, το νέο Audi Q2 Edition #1 που μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις εκδόσεις κινητήρων του γερμανικού SUV (1,4 TFSI, 2,0 TFSI και 2,0 TDI), θα ξεκινήσει τις παραγγελίες του στις αρχές του Σεπτέμβρη, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται μέσα στο Φθινόπωρο.
TAG