Νέες εκδόσεις της BMW Σειρά 3 με περισσότερη πολυτέλεια και σπορ στοιχεία

Η BMW διευρύνει τη γκάμα των προσφερόμενων εκδόσεων της Σειρά 3 παρουσιάζοντας 3 νέες ειδικές εκδοχές της, που προσφέρουν περισσότερα στοιχεία πολυτέλειας και πιο σπορ χαρακτηριστικά.

Η πρώτη νέα έκδοση της Σειρά 3 ονομάζεται «Sport Line Shadow» και ξεχωρίζει με τα σκουρόχρωμα κάτοπτρα των εμπρόσθιων φώτων, τα αντίστοιχα πιο σκούρα πίσω φώτα, τη μαύρη γρίλια της μάσκας και τις μαύρες απολήξεις της εξάτμισης.

Η τελική εξωτερική αλλαγή αφορά στις μαύρες 18 ιντσών ζάντες. Στο εσωτερικό, η BMW έχει τοποθετήσει ένα πιο σπορ τιμόνι, νέες επενδύσεις carbon και χρωμίου, αλλά και σπέσιαλ ραφές στα καθίσματα.

Η δεύτερη νέα έκδοση είναι η Σειρά 3 Luxury Line Purity, που ξεχωρίζει με το σατινέ αλουμινένιο περίγραμμα στα παράθυρα, τους αεραγωγούς, τα περιμετρικά της γρίλιας και τον πίσω προφυλακτήρα. Ίδιας απόχρωσης είναι και οι 17 ή 19 ιντσών ζάντες. Στο εσωτερικό, διακρίνονται οι «Κονιάκ» χρωματισμοί και το σπορ τιμόνι.

Τελευταία νέα έκδοση είναι η M Sport Shadow που διαθέτει σκούρα φώτα εμπρός-πίσω, μαύρη γρίλια μάσκας, 19 ιντσών ζάντες Μ σε γκρι χρώμα, την M σπορ ανάρτηση και M αεροδυναμικό bodykit. Εσωτερικά, συναντούμε Μ δερμάτινο τιμόνι και μαρσπιέ, carbon επενδύσεις και το Sport+ οδηγικό προφίλ.


Μαζί με τις 3 νέες αυτές εκδόσεις, η BMW προσθέτει επίσης στη Σειρά 3 το ειδικό χρώμα Sunset Πορτοκαλί, μια ανανεωμένη γκάμα ζαντών, αλλά και το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων iDrive.
TAG