Με μπλοκέ και πιο δυναμική εμφάνιση το Ford Focus RS Limited Edition! (+video)

Η Ford δημιουργεί μια αναβαθμισμένη και περιορισμένης παραγωγής έκδοση του κορυφαίου Focus RS, με ενισχύσεις στην εμφάνιση, αλλά και με την προσθήκη μπλοκέ διαφορικού.

Το μπλοκέ διαφορικό του Ford Focus RS Limited Edition είναι μηχανικό της Quaife και φροντίζει ώστε να μεγιστοποιεί το κράτημα των εμπρός τροχών του τετρακίνητου hot μοντέλου.

Επιπλέον του μπλοκέ, η νέα έκδοση του Focus RS ξεχωρίζει με το χαρακτηριστικό νέο κόκκινο αμάξωμά της (θα προσφέρεται και στο μπλε του RS), που συνδυάζεται με μαύρα καπάκια καθρεπτών, οροφή και πίσω αεροτομή.

Παράλληλα, υπάρχουν νέες μαύρες σφυρήλατες ζάντες 19 ιντσών στον στάνταρ εξοπλισμό, μαζί με το πακέτο RS2, που περιλαμβάνει θερμαινόμενους καθρέπτες, τιμόνι και καθίσματα Recaro, αλλά και Navi με φωνητικές εντολές.


H Ford θα προσφέρει τη νέα έκδοση του Focus RS σε περιορισμένο αριθμό και αποκλειστικά στην αγορά της Βόρειας Αμερικής (1.000 μονάδες στις Η.Π.Α. και 500 στον Καναδά). Στην Ευρώπη, όλες οι παραπάνω αλλαγές (εκτός του κόκκινου χρώματος) και με την προσθήκη μπλε δαγκάνων της Brembo με το λογότυπο της εταιρείας και μπλε λεπτομερειών στα καθίσματα, θα προσφερθούν μέσω του νέου προαιρετικού πακέτου Option Pack.

       
TAG