Μια super βελτιωμένη BMW M2 σε χτυπητό πράσινο είναι η πιο εντυπωσιακή που έχουμε δει!

Η γνωστή μας IND Distribution παρουσιάζει την νέα της πρόταση βελτίωσης για την BMW M2 και μας τη δείχνει σε ένα χτυπητό πράσινο εξωτερικό χρώμα που την κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Η εν λόγω BMW M2 πρόκειται για ένα από τα πιο ολικά βελτιωμένα αυτοκίνητα που έχει παρουσιάσει η αμερικάνικη βελτιωτική φίρμα, αφού η IND Distribution ήθελε να προσφέρει στη μικρότερη M όσα μπορεί περισσότερα από την κορυφαία BMW M4 GTS.

Έτσι λοιπόν στο αμάξωμα συναντούμε μια νέα carbon οροφή, που έχει εμπνευστεί από αυτή τη M4 GTS, ενώ από τη GTS έρχεται και το εμπρόσθο σπόιλερ, το οποίο συνδυάζεται με πλαϊνές carbon «ποδιές» της 3D Design και επίσης carbon διαχύτη.

Νέας σχεδίασης και πάντα εμπνευσμένα από τη BMW M4 GTS είναι τα καπάκια των καθρεπτών, ενώ υπάρχουν νέοι εμπρόσθιοι προβολείς ομίχλης από την BMW Motorsport, που έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο του εμπρόσθιου προφυλακτήρα μέσα σε carbon πλαίσια.

Από την BMW Motorsport και ειδικότερα την αγωνιστική M235 προέρχεται και το νέο πορτ-μπαγκάζ, ενώ η πίσω αεροτομή έχει δανειστεί και αυτή από την αγωνιστική BMW και είναι φυσικά carbon.

Συνεχίζοντας με τις εξωτερικές αλλαγές, η IND έχει τοποθετήσει μαύρες χρωμιωμένες εμπρός γρίλιες, πλαϊνούς αεραγωγούς και λογότυπο «M2» στον πίσω προφυλακτήρα της M2.

Στο εσωτερικό, έχουν αλλαχθεί πολλά τμήματα με αυτά των original BMW M Performance και BMW Motorsports, μεταξύ των οποίων τα σπορ carbon καθίσματα, ενώ έχει τοποθετηθεί και αγωνιστικό roll bar σε πράσινο χρώμα.

Από την M4 GTS προέρχεται το τιμόνι, ενώ έχουν αλλάξει τα paddles αλλαγής ταχυτήτων και έρχονται και αυτά σε πράσινο χρώμα. Τέλος, στο ίδιο χρώμα έχουν βαφτεί και όλες οι μπλε λεπτομέρειες στο εσωτερικό της BMW M2.

Φυσικά, εκτός από την εμφάνιση η IND Distribution τοποθετεί μια νέα ρυθμιζόμενη (σε τρία σημεία) ανάρτηση της KW, που συνδυάζεται με ζάντες 19 ιντσών της BBS και Michelin Pilot Sport Cup 2 ελαστικά μεγέθους 265/30.


Πλήρως αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση από την Eisenmann, ενώ υπάρχει και νέα εισαγωγή της Eventuri. Το 3λιτρο TwinPower Turbo μοτέρ έχει επίσης αναβαθμίσει την ισχύ του με το νέο πρόγραμμα της ESS Tuning. Η τελική πινελιά αναβάθμισης αφορά στα νέα φρένα Brembo GT.
TAG