Μια BMW X4 με carbon bodykit είναι ακόμη πιο σπορ!

Η X4 είναι το μικρότερο σπορ coupe-crossover της BMW, όμως αυτή που παρουσίασε η βαυαρική φίρμα στο Άμπου Ντάμπι είναι ακόμη πιο δυναμική, μιας και περιλαμβάνει ένα νέο boykit από ανθρακονήματα από την 3D Design.

Αρχικά, η BMW στο Άμπου Ντάμπι πήρε ως βάση την X4 xDrive35i (στο γκρι εργοστασιακό χρώμα Sophisto Grey) με τον 3λιτρο Twin Power Turbo κινητήρα βενζίνης των 306 ίππων και 400 Nm ροπής, και την εφοδίασε με το έξτρα πακέτο M Sport για να της τονίσει την εμφάνισή της.

Στη συνέχεια , απευθύνθηκε στην 3D Design, η οποία πρόσθεσε το δικό της carbon bodykit που αποτελείται από νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πίσω αεροτομή και διαχύτη, ενώ επιλέχθηκαν και τα carbon καπάκια καθρεπτών από τη σειρά M Performance.

Το τελικό αποτέλεσμα μας φέρνει μια X4 με εμφάνιση κοντά σε αυτήν μιας BMW X4 M (δεν υπάρχει ακόμη στη γκάμα της BMW) και σε αυτό συμβάλουν επιπλέον η μαύρη εμπρόσθια γρίλια, αλλά και οι 21 ιντσών M Performance ζάντες αλουμινίου.


Αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση, με το πλήρες σπορ σύστημα της M Performance, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα λευκά δέρματα με τις όμορφες κόκκινες ραφές, αλλά και τα αλουμινένια πεντάλ πάλι από την M Performance.
TAG