Ανανέωση για την BMW Σειρά 2 και την κορυφαία M2 (+video)

H BMW ανανεώνει τη Σειρά 2 προσφέροντάς της μια πιο δυναμική εμφάνιση, αλλά και ένα ανανεωμένο εσωτερικό, χωρίς από την άλλη να αλλάζει τα δεδομένα στα μηχανικά της σύνολα.

Στην εξωτερική εμφάνιση της ανανεωμένης BMW Σειρά 2 ξεχωρίζουν στο εμπρόσθιο τμήμα η πλατύτερη γρίλια της μάσκας, αλλά και οι μεγαλύτερες εισαγωγές. 

Παράλληλα, στάνταρ είναι πλέον τα LED φώτα εμπρός, ενώ έχουν «φρεσκαριστεί» τα πίσω LED. Οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τα νέα σχέδια ζαντών, αλλά και τα 3 νέα χρώματα (Mediterranean Μπλε, Seaside Μπλε, Sunset Πορτοκαλί).

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί έχουμε πολλές αλλαγές όπως και στην πρόσφατη ανανέωση της BMW Σειρά 1, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν ο νέος πίνακας οργάνων, το νέας γενιάς σύστημα πολυμέσων iDrive, αλλά και η επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και ντουλαπάκι.

Στους κινητήρες, παραμένουν τα TwinPower Turbo μοτέρ βενζίνης 1,5, 2,0 και 3,0 λίτρων από 136 έως και 340 ίππων, αλλά και οι επίσης TwinPower Turbo diesel από 150 έως και 224 άλογα.


Στην κορυφή της γκάμας, η ανανεωμένη BMW M2 διατηρεί τον 3λιτρο TwinPower Turbo κινητήρα βενζίνης των 370 ίππων και 500 Nm ροπής, ο οποίος της προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 4,3 δευτερόλεπτα.

       
TAG