650 άλογα και πιο «καυτές» επιδόσεις για την McLaren 570GT

Η 570GT της McLaren είναι το πιο πολυτελές και πρακτικό sportscar της βρετανικής μάρκας και η γερμανική Wheelsandmore έρχεται για της προσφέρει περισσότερα στο πεδίο της απόδοσης, βελτιώνοντας και τις επιδόσεις της.

Για να αυξήσει την απόδοση του biturbo 3,8 λίτρων κινητήρα βενζίνης της McLaren, η Wheelsandmore τοποθετεί έναν νέο «εγκέφαλο», εξάτμιση αλλά και σπορ καταλύτη.

Το αποτέλεσμα αυτών των επεμβάσεων είναι το μοτέρ να αυξήσει την ισχύ του στα 650 άλογα (από 570 εργοστασιακά) και τη ροπή του στα 700 Nm (+22 Nm). Παράλληλα, το 0-100 χλμ./ώρα μειώνεται κατά 0,3 δευτερόλεπτα και πλέον απαιτεί μόνο 3,1 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα παραμένει στα 328 χλμ./ώρα.

Εκτός τώρα από τις βελτιώσεις στο μοτέρ, η Wheelsandmore αλλάζει και τις ζάντες της 570GT, με νέες σφυρήλατες μαύρους χρώματος μεγέθους 20 ιντσών εμπρός και 21 ιντσών πίσω, σε custom σχέδιο.

Αλλαγμένη είναι και η ανάρτηση, που πλέον είναι ρυθμιζόμενη, με χαμηλότερο ύψος από το έδαφος, αλλά και με σύστημα που ανασηκώνει το εμπρόσθιο μέρος για να περνά από σαμαράκια, εισόδους πάρκινγκ κ.λπ.


Το μόνο που δεν αλλάζει η Wheelsandmore είναι η σχεδίαση του αμαξώματος (OK, εκτός από τους τροχούς), αφού η βελτιωμένη McLaren 570GT της δεν φανερώνει αισθητικά τις αλλαγές της.
TAG