Δεν υπάρχει πιο «τούμπανο» BMW X5 από αυτή της iND Distribution!

Μια πραγματικά πολύ επιθετική BMW X5 δημιουργεί η βελτιωτική iND Distribution, η οποία της προσφέρει ένα carbon body kit, αλλά και αρκετά ακόμη που της χαρίζουν μια μοναδική παρουσία.

Το πρώτο και πιο χαρακτηριστικό στοιχείο αυτής της BMW X5 είναι φυσικά το περιμετρικό body kit, που αποτελείται από νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και αεροτομή, όλα φτιαγμένα από carbon.

Παράλληλα, η iND Distribution προσφέρει στην X5 και πολύ μεγάλες ζάντες 20 ιντσών της HRE Performance, σε ειδικό σκούρο γκρι χρωματισμό, που ταιριάζουν απόλυτα με το κατάμαυρο αμάξωμα. Την τελική πινελιά δίνει η μαύρη γρίλια της μάσκας από την επίσημη M Performance.

Επιπλέον των παραπάνω, η iND Distribution τοποθετεί και μια σπορ ανάρτηση που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος, αλλά και μια πιο σπορ εξάτμιση που βελτιώνει και το ηχητικό αποτέλεσμα του αυτοκινήτου.


Σε ό,τι αφορά τέλος στο μοτέρ, η βελτίωση έχει γίνει πάνω στην κορυφαία X5 M, που φέρει τον κορυφαίο V8 βενζινοκινητήρα των 4,4 λίτρων της BMW M με 575 άλογα ισχύος, ο οποίος χαρίζει εκρηκτικές επιδόσεις.
TAG