Πωλείται για 86.900 ευρώ μια βελτιωμένη BMW M2 με 430 άλογα!

Η βελτιωτική VOS Performance δημιούργησε μια εκρηκτική BMW M2 με 430 ίππους, την οποία βγάζει για πώληση με μόνο 6.500 χλμ. στο οδόμετρό της για 86.900 ευρώ.

Η εν λόγω BMW M2 φέρει μια σειρά από μετρατροπές και αρχικά στο πεδίο του κινητήρα, έχει αυξηθεί η ισχύς του 3λιτρου twin-turbo μοτέρ της από τα 370 στα 430 άλογα και η ροπή από τα 465 στα 560 Nm.

Με την παραπάνω αύξηση, η VOS ανακοινώνει ότι η τελική ταχύτητα της βελτιωμένης της BMW M2 αυξάνεται στα 293 χλμ./ώρα, από τα 250 χλμ./ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη) της εργοστασιακής.

Αρκετές αλλαγές έχουν γίνει και στα άλλα τμήματα της BMW M2, αφού η VOS έχει τοποθετήσει ένα πλήρες carbon κιτ στο αμάξωμα, με νέο εμπρόσθιο σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, πίσω διαχύτη και μεγάλη σταθερή αεροτομή, που προσφέρει μια πολύ επιθετική εμφάνιση.

Εντυπωσιακές είναι και οι 20άρες ζάντες σε πορτοκαλί και μαύρο OZ Leggera HLT, που συνδυάζονται με χαμηλοπρόφιλα ελαστικά Michelin Super Sport, ενώ η ανάρτηση έχει αλλάξει και έχει τοποθετηθεί ένα σπορ κιτ της H&R, που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χλστ.


Αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση με νέο ανοξείδωτο σύστημα, σε αντίθεση πάντως με το εσωτερικό, όπου η VOS διατήρησε τα εργοστασιακά σπορ δερμάτινα καθίσματα με τις μπλε ραφές, το carbon στο ταμπλό και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της BMW M2.
TAG