Έως 10.000 ευρώ έκπτωση από την Audi για όποιον αντικαταστήσει το παλιό του diesel με ένα νέο μοντέλο!

Η Audi ανακοίνωσε επίσημα ότι δίνει μια σειρά από εκπτώσεις σε όποιον αποσύρει το παλιό του diesel μοντέλο και αγοράσει ένα οποιοδήποτε νέο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας.

Η ενέργεια αυτή της Audi που έχει στόχο να μειώσει τον αριθμό των παλαιών diesel οχημάτων και κατά συνέπεια, τις εκπομπές NOx, ισχύει -προς το παρόν- μόνο στην αγορά της Γερμανίας και αφορά σε όλα τα diesel Euro 1 έως και Euro 4 μοντέλα.

Πρόκειται για μια κίνηση που συμφωνήθηκε στις αρχές Αυγούστου μεταξύ της γερμανικής κυβέρνησης και των VW Group, Daimler (Mercedes) και BMW, ώστε να μειωθούν τα εκπεμπόμενα NOx των diesel. Σε αυτή τη συνάντηση επισημοποιήθηκε και η ανάκληση των Euro 5 και Euro 6 diesel των τριών Group, για την οποία γράψαμε πριν λίγες ημέρες.

Επιστρέφοντας τώρα στις εκπτώσεις της Audi, αυτές κυμαίνονται από 3.000 έως και 10.000 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλεγεί και ισχύουν μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.


Στην περίπτωση που κάποιος επιλέξει ένα υβριδικό Audi της σειράς e-tron, τότε θα πάρει ακόμη καλύτερη έκπτωση. Επίσης, η έκπτωση αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ στην περίπτωση που επιλεγεί ένα μοντέλο της Audi με φυσικό αέριο (g-tron), αγγίζοντας τα 9.500 ευρώ στην περίπτωση των A4 Avant g-tron (φωτό πάνω) και A5 Sportback g-tron.
TAG