Μια πολύ σπάνια Ferrari Sergio πωλείται για το τεράστιο ποσό των 4,3 εκατ. ευρώ!

Η Sergio ήταν μια μοναδική δημιουργία της Ferrari και του Pininfarina, που κατασκευάστηκε σε μόλις 6 αυτοκίνητα το 2015 προς τιμήν του Sergio Pininfarina και πλέον, 1 από αυτά τα αυτοκίνητα πωλείται στην Ολλανδία αντί ποσού 4,3 εκατ. ευρώ.

Η εν λόγω Sergio είναι μάλιστα η 1η που κατασκευάστηκε από τη Ferrari και αυτή τη στιγμή πωλείται έχοντας στο οδόμετρό της μόλις 118 χιλιόμετρα. Φυσικά, η κατάστασή της είναι εξαιρετική, ενώ συνοδεύεται και από το ειδικό σετ βαλιτσών στο ίδιο, κίτρινο χρώμα με αυτό του αμαξώματος.

Θυμίζουμε ότι η Sergio βασίστηκε στη Ferrari 458 Spider έχοντας όμως ένα εντελώς νέο αμάξωμα σχεδιασμένο από τον Pininfarina, το οποίο εμπνεύστηκε από τα μοντέλα της Ferrari των '60s και '70s.

Ο κινητήρας της είναι ένας 4,5 λίτρων V8 της Ferrari με ισχύ 605 ίππων και 540 Nm ροπής, που συνδυάζεται με σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων από την F1. Για το 0-100 χλμ./ώρα, η Sergio απαιτεί μόλις 3,0 δευτερόλεπτα.


Σε ό,τι αφορά τέλος στην τιμή της, ως καινούργια η Sergio κόστιζε γύρω στα 2,6 εκατομμύρια ευρώ, οπότε η τιμή του αυτοκινήτου στην Ολλανδία είναι μάλλον λογική, με βάση τη σπανιότητα αυτής της Ferrari.
TAG