Η Mitsubishi παρουσιάζει το νέο της 7θέσιο MPV

Στις 10 Αυγούστου η Mitsubishi θα παρουσιάσει το νέο της 7θέσιο MPV και πλέον, η ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία του.

Το νέο μοντέλο ονομάζεται «Next-Generation MPV» και θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Τζακάρτα στην Ινδονησία. Σύμφωνα με την εταιρεία, το αυτοκίνητο συνδυάζει την ευρυχωρία των πολυχρηστικών μοντέλων με την ελευθερία κίνησης των SUV. 

Σχεδιαστικά, το νέο Mitsubishi Next-Generation MPV χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο design ιδίως στο εμπρόσθιο τμήμα του, όπου ξεχωρίζουν τα τεραστίων διαστάσεων LED φώτα κάτω από τους μακρόστενους προβολείς.

Οι προφυλακτήρες διαθέτουν ειδικές ποδιές, που δίνουν μια off road αίσθηση στο αυτοκίνητο, ενώ το αμάξωμα διακρίνεται επίσης και για τις άπλετες γυάλινες επιφάνειές του.

Στις διαστάσεις του, το Next-Generation MPV έχει μήκος 4,475 μέτρων, πλάτος 1,75 μέτρων και ύψος 1,7 μέτρων, ενώ πολύ μεγάλη είναι η απόσταση από το έδαφος (205 χλστ.).


Για την κίνησή του φροντίζει ένα μοτέρ βενζίνης 1,5 λίτρων, που συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Η Mitsubishi προς το παρόν δεν αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία του, κάτι που αναμένεται να συμβεί μετά την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου.
TAG