Νέο τροχόσπιτο VW California XXL Concept με πολλές ανέσεις

Η VW θα παρουσιάσει στην Έκθεση Τροχόσπιτων του Ντίσελντορφ (26/08-03/09) σε πρωτότυπη μορφή το νέο τροχόσπιτο California XXL, που προσφέρει αρκετές ανέσεις σε όποιον το επιλέξει.

Το California XXL βασίζεται στο VW Crafter και είναι ένα τροχόσπιτο 2 τόνων, που φέρει μια υπερυψωμένη οροφή με τεραστίων διαστάσεων ηλιοροφή.

Μάλιστα, η VW τονίζει ότι παρά την αύξηση του ύψους του αμαξώματος στα 2,9 μέτρα, λόγω ειδικών επεμβάσεων στην οροφή έχει επιτευχθεί ίδιος αεροδυναμικός συντελεστής με αυτόν του βασικού Crafter.

Στο εσωτερικό, η γερμανική εταιρεία τονίζει ότι υπάρχει ένας καναπές πίσω από τα εμπρόσθια καθίσματα, τα οποία περιστρέφονται κατά 180 μοίρες για να δημιουργηθεί ένα ευρύχωρο σαλόνι, ενώ συναντούμε και ένα άνετο κρεβάτι με μήκος 2 μέτρων.

Η κουζίνα είναι επίσης αρκετά μεγάλη, περιλαμβάνοντας 2 εστίες μαγειρέματος, νεροχύτη, ψυγείο, πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και έναν εκτεινόμενο πάγκο εργασίας.

Το μπάνιο διαθέτει ντους, καθρέπτη και την απαραίτητη λεκάνη, ενώ ο νιπτήρας αναδιπλώνεται για να παρέχει έξτρα χώρο όταν αυτός απαιτείται.
TAG