Ξεπούλησε σε 22 λεπτά η BMW M3 Frozen Black Edition!

Θυμάστε τη BMW M3 Frozen Black Edition; Την ειδική έκδοση της κορυφαίας "3άρας" που σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας; Λοιπόν, μπορείτε ήδη να την... ξεχάσετε αφού η BMW ανακοίνωσε ότι και οι μόλις 20 μονάδες που θα παραχθούν, πωλήθηκαν ήδη. Και αυτό συνέβη μέσα σε μόλις 22 λεπτά!

Για να είμαστε βέβαια ακριβείς, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε 22 λεπτά πωλήθηκαν οι 19 από τις 20 M3 Frozen Black Edition. Η 20η κρατήθηκε από την BMW Βορείου Αμερικής ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αυτοκίνητο επίδειξης και να πωληθεί σε κάποιο αργότερο διάστημα.

Η M3 Frozen Black Edition φτιάχτηκε μόνο για την αγορά των Η.Π.Α. και βασίζεται πάνω στην Coupe έκδοση του μοντέλου της BMW. Η τιμή της είναι 21.000 δολάρια ακριβότερη από την "απλή" M3 Coupe και με αυτά τα χρήματα ο αγοραστής έπαιρνε ένα μαύρο ματ αμάξωμα με μαύρες ζάντες αλουμινίου, ένα πιο πολυτελές και σπορ σαλόνι, αλλά και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη M DCT της BMW. Μαζί με τον V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων, το κιβώτιο αυτό μειώνει στα 4,5 δλ. το χρόνο που χρειάζεται για να φτάσει από στάση στα 100 χλμ./ώρα το εκρηκτικό γερμανικό κουπέ.

TAG