To Megane RS Trophy έσπασε το ρεκόρ στο Nürburgring!

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από τότε που η Renault παρουσίασε το νέο Megane RS 265 Trophy και σήμερα, το ισχυρότερο Megane παραγωγής κατάφερε να πετύχει ένα σημαντικό ρεκόρ: Αυτό του γρηγορότερου προσθιοκίνητου μοντέλου παραγωγής στην πλέον απαιτητική πίστα του κόσμου, το πασίγνωστο  Nürburgring Nordschleife!

Κατά 8 δλ. έριξε το προηγούμενο ρεκόρ το νέο Megane RS Trophy
Με οδηγό τον Laurent Hurgon, έναν από τους δοκιμαστές οδηγούς της Renault, το Megane RS 265 Trophy κατάφερε να σπάσει στη δεύτερή του προσπάθεια, ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ που κατείχε βέβαια ο προκάτοχός του, το Megane R26R από το 2008. Ο νέος λοιπόν γαλλικός "πύραυλος" κατάφερε να διανύσει την απαιτητική διαδρομή των 20,81 χιλιομέτρων σε 8 λεπτά, 7 δευτερόλεπτα και 97 δέκατα, όντας γρηγορότερο κατά 9 δευτερόλεπτα σε σχέση με τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ. 

Οι Γάλλοι δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτό το επίτευγμα του νέου τους μοντέλου, το οποίο βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά την εξέλιξή του είχε διανύσει πάνω από 500 γύρους στη γερμανική πίστα. Θυμίζουμε τέλος, ότι το Megane RS 265 Trophy θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες, όντας η πλέον "σκληροπυρηνική" εκδοχή του γαλλικού hatch.
TAG