Νέο παγκόσμιο Pick-up από τη Chevrolet

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, η Chevrolet παρουσίασε σε πρωτότυπη μορφή ένα νέο Pick-up μοντέλο, το οποίο προορίζεται να διατεθεί στις περισσότερς αγορές του πλανήτη και πιθανότατα και στην Ευρώπη. Πρόκειται για το Chevrolet Concept Rally Colorado, ένα μοντέρνο Pick-up, με επιβλητική εμφάνιση και αμάξωμα με διπλή καμπίνα επιβατών.

Το νέο αυτό πρωτότυπο θα επηρεάσει λοιπόν τη νέα γενιά του Chevrolet Colorado, το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία θα διατεθεί σε παγκόσμια κλίμακα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, το πρωτότυπο αυτό να μας κρύβει και μια έκπληξη για συμμετοχή της Chevrolet στο Ράλι Ντακάρ, όπως άλλωστε έκανε φέτος η VW με το δικό της Pick-Up, το Amarok.
Το εσωτερικό έχει μια "περιπετειώδη" εικόνα, όπως και το αμάξωμα του μοντέλου.

Γυρνώντας στο νέο μοντέλο της Chevrolet, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κάτω από το καπό του κρύβεται ένας εξελιγμένος turbodiesel κινητήρας 2,8 λίτρων, για τον οποίο η μάρκα ανακοινώνει ότι θα προσφέρει μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές CO2. Φυσικά το πρωτότυπο είναι εφοδιασμένο με τετρακίνηση, ενώ είναι εξοπλισμένο και με ρυθμιζόμενη ανάρτηση, η οποία μπορεί να το ανασηκώσει έως και κατά 50 χλστ.

Σχεδιαστικά, το Colorado Rally Concept με την υψηλή απόσταση από το έδαφος, τα χωμάτινα ελαστικά, τις προστατευτικές "ποδιές" και τους προβολείς οροφής δείχνει αρκετά επιθετικό. Πέρα από αυτά πάντως, θα ξεχωρίσουμε την παρουσία της μεγάλης μάσκας με το λογότυπο της Chevrolet, του υπερυψωμένου καπό και των μοντέρνων προβολέων, που του δίνουν μια πολύ σύγχρονη εμφάνιση.

TAG