Ξεπούλησε και η BMW M3 CRT!

Δεύτερο sold-out για έκδοση της BMW M3 μέσα στο μήνα, με τη νέα M3 CRT να διαθέτει την παραγωγή της σε λίγα μόνο λεπτά!
Μόλις πριν 10 ημέρες η BMW είχε παρουσιάσει τη νέα M3 CRT, την ελαφρύτερη και πιο ισχυρή έκδοση της M3 Sedan. Και σήμερα, η βαυαρική φίρμα ανακοίνωσε ότι η - περιορισμένη - παραγωγή του μοναδικού αυτού μοντέλου, πωλήθηκε σε λίγα μόλις λεπτά μετά τη διάθεσή του στο αγοραστικό κοινό!

Η ειδική έκδοση CRT της BMW M3 Sedan, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της BMW στον 24ωρο αγώνα του Nürburgring, το Σαββατοκύριακο 25/26 Ιουνίου. Διαθέτει αμάξωμα με εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων (εξ’ ου και το CRT: Carbon Racing Technology), μειωμένο βάρος κατά 45 κιλά σε σχέση με μια M3 Sedan και επαναρυθμισμένο V8 που αποδίδει 450 ίππους, αντί 420 της «απλής» M3 Sedan. Επίσης, η μετάδοση της δύναμης στον πίσω άξονα γίνεται αποκλειστικά μέσω του διπλού συμπλέκτη κιβωτίου DCT στην έκδοση που έχει επιμεληθεί το αγωνιστικό τμήμα «M» της BMW, με αποτέλεσμα η M3 CRT να απαιτεί μόλις 4,4 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα και να έχει τελική ταχύτητα 290 χλμ./ώρα. 
Ακόμη πιο πολυτελές και σπορτίφ το εσωτερικό της M3 CRT.

Σήμερα λοιπόν, 10 μόλις μέρες μετά την παρουσίασή της, η BMW ανακοίνωσε ότι και τα 67 αριθμημένα κομμάτια στα οποία θα κατασκευαστεί η ισχυρότερη και πιο ελαφριά έκδοση της M3 Sedan, πωλήθηκαν σε λίγα μόλις λεπτά από το ξεκίνημα της διάθεσής τους! Θυμίζουμε ότι αυτό συμβαίνει για 2η φορά μέσα στο μήνα, αφού η ακόμη πιο συλλεκτική έκδοση M3 Frozen Black Edition, που είχε διατεθεί για την αγορά των Η.Π.Α., πούλησε μέσα σε 22 λεπτά και τις 20 μονάδες στις οποίες θα παραχθεί.
TAG