Αποκλειστικές φωτογραφίες του επόμενου Kia Cee'd!

Το νέο Kia Cee'd δείχνει αρκετά ενδιαφέρον σχεδιαστικά και με γραμμές, που παραπέμπουν και σε κουπέ σχήματα.
Το Cee'd ήταν το μοντέλο που έφερε την Kia στα μονοπάτια των κορυφαίων Ευρωπαϊκών εταιρειών στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων. Και πλέον, ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη πορεία 5 ετών, ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί. Ιδού λοιπόν οι πρώτες φωτογραφίες της δεύτερης γενιάς του μοντέλου, οι οποίες μας αποκαλύπτουν ένα άκρως ενδιαφέρον νέο μικρομεσαίο!

Το λανσάρισμα του νέου 5θυρου Kia Cee'd
προγραμματίζεται για το καλοκαίρι.
Στην έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο θα κάνει το ντεμπούτο του το νέο Kia Cee'd, όμως την Τετάρτη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η πρώτη επίσημη φωτογραφία του και χθες, δύο ακόμη από το αμάξωμά του, που μας αποκαλύπτουν εν πολλοίς το ποιόν του. Όπως λοιπόν φαίνεται σε αυτές, το 2ης γενιάς Cee'd αποκτά μια άκρως ενδιαφέρουσα σχεδίαση, που του δίνει μια πιο ώριμη και - γιατί όχι; - premium παρουσία. Επίσης, στο εμπρόσθιό του τμήμα θα μας έρθει η εξέλιξη της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της μάρκας, με την χρωμιωμένη πολυγωνική μάσκα να ξεχωρίζει, όπως και τα μακρόστενα φωτιστικά με λαμπτήρες LED. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό στοιχείο του μοντέλου έρχεται στο πίσω μέρος του, εκεί όπου το στρογγυλεμένο τελείωμα της οροφής, θα το φλερτάρει με τα κουπέ.

Σίγουρα με 1,6 κινητήρα και εν αναμονή για τα υπόλοιπα μοτέρ.
Στις αρχές του καλοκαιριού θα ξεκινήσει η διάθεση του νέου Cee'd στην Ευρώπη, αρχικά με την 5θυρη έκδοσή του και λίγο αργότερα με το δημοφιλές 3πορτο Pro_Cee'd και το Cee'd Station Wagon. Για το εσωτερικό του μοντέλου η Kia δεν μας έχει δείξει ακόμη τίποτα, όμως η εταιρεία τονίζει ότι ο θάλαμος των επιβατών θα ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητά του και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Από πλευράς κινητήρων τέλος, προς το παρόν δεν υπάρχει επίσης κάποια πληροφόρηση, όμως είναι σίγουρο ότι θα δούμε και στο νέο Cee'd τον ιδιαίτερα αποδοτικό νέο 1.600άρη της μάρκας που γνωρίσαμε στο νέο Sportage, ο οποίος αποδίδει 135 ίππους.
TAG